Tumhi Ho Bandhu Sakha Tumhi – 119. epizoda

Indijske Serije

Tumhi Ho Bandhu Sakha Tumhi – 119. epizoda – Shaina pokušava da se približi Ajayu!

By  | 

2

Prevod: Sinderella. Hvala! 🙂 

Jutro je. Shaina gleda sebe u ogledalu i divi se svojoj lepoti. Razmišlja kako mora napraviti sebe lepšom za Ajaya, razmišlja o njenoj veridbi, priseća se kako je Ajay rekao da je spreman da se oženi njome. Misli se da negde odvede Ajaya, pa da mogu biti sami. Shaina je prosto opsednuta svojom ljubavlju prema Ajayu. Stalno razmišlja o tome kako da se vidi sa Ajayem.

Ajay spava u svojoj sobi. Veštica, ustvari Shaina dolazi tamo. Ona počinje da ga miluje. Ponavlja i samo ponavlja o tome kako ga voli, i kako je Bog odgovorio na njene molitve i dao ga (Ajaya) njoj. Ona mu dodiruje usne. Ajay se probudi i šokira se kad je vidi. Shaina se pravda kako mora da se istušira ali nema vode u njenoj sobi. Pita ga da li može da se istušira u njegovoj sobi. Ajay pristaje i okreće se prema prozoru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mishri i Sanjana razgovaraju o Anuju. Mishri kaže da on nije kao što izgleda. On se samo pretvara kao i Ajju. Sanjana kaže da to mora da je neka vrsta nesporazuma. Ona pokušava da objasni Mishri da mora postojati valjan razlog zašto se Anuj poneo na takav način. Pokušava da je ubedi da je Anuj stvarno voli. Mishri je uznemirena i kaže Sanjani da ne ona ne razume.  (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *