Tumhi Ho Bandhu Sakha Tumhi – 122. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Tumhi Ho Bandhu Sakha Tumhi – 122. epizoda

By  | 

1

Prevod: Sinderella i Tempesta 

Epizoda počinje sa Sanjanom koja kaže Mishri da ne izgubi veru i hrabrost. Dodaje da će se Anuj vratiti po nju (Mishri). Mishri odgovara Sanjani, govoreći da se Anuj neće vratiti po nju, jer on i njegova porodica planiraju njihov razvod.
Shreya krišom pojede nekoliko komada papaje (voće koje trudnice ne smeju jesti). Ona ne primećuje da Bushan viri sa zida, i posmatra je kako jede. Posmatrajući tu scenu, Bushan postaje sumnjičav.
Na drugoj strani, Shaina odlazi do Ajaya i moli ga da joj pomogne u oblačenju sarija. Približi mu se, a onda naiđe Sanjana koja joj u besu saspe vodu u lice. Shaina pobesni, pita je kako se usuđuje. Sanjana joj odbrusi da joj ne govori ona o manirima, Ajay je još uvek njen muž, šta onda ONA traži u njihovoj sobi sa NJENIM mužem. Bolje bi joj bilo da ne prekoračuje granicu. Sanjana potom odvede Ajay-ja sa sobom. Shaina ljutito kaže da je Sanjana napravila ogromnu grešku i da će platiti za to, poniziće je pred celom porodicom.

Sanjana i Ajay razgovaraju, ona ga pita zašto radi sve to. On joj se izvinjava. Sanjana kaže da ne može podneti da ga vidi sa Shainom. Pita ga da li ga je ona terala da joj pomogne u oblačenju sarija. Ajay je pita zar misli da bi on to svojom voljom uradio. Približi je sebi i poljubi u obraz. On joj prizna da je ona njegova strast i da je voli, sve je uradio kako bi nju spasio. Sanjana mu kaže da će ona sve srediti, niko ih neće moći razdvojiti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno