Tumhi Ho Bandhu Sakha Tumhi – 123. epizoda

Indijske Serije

Tumhi Ho Bandhu Sakha Tumhi – 123. epizoda – Anuj se izvinjava Mishri, stavlja joj sindur!

By  | 

Collage1

Prevod: Sinderella. Hvala! 🙂 

Sanjana uzima mangalsutru i obraća se Shaini rečima da jeftina žena poput nje, Shaine, nikada neće moći razumeti moć mangalsutre. To je veza između muža i žene. Dodaje da je Ajay samo njen suprug i niko ne može slomiti vezu između njih (Ajaya i Sanjane), jer neko poput Shaine nikad neće razumeti šta je prava ljubav.

Anujova mama kaže porodici da ne moraju ostati tu i slušati svu tu dramu. Oni krenu da odu kad Sanjana zadrži Anujovu ruku i kaže im da sačekaju. Sanjana se obrati Anuju da je čak i on napravio grešku i da nije tako besprekoran kao što izgleda. Zahteva od njega da svima kaže o njegovoj aferi sa ministarovom ženom (da mi je znati kako li je ovo Sanjana saznala ). Svi se šokiraju čuvši ovo. Sanjana nastavlja, kaže da je čak i Mishri znala o tome, a ipak se htela udati za njega. Mishri su oči ispunjene suzama dok je Elacichi pokušava utešiti. Anuj uputi pogled ka Mishri. Sanjana kaže Anuju da progovori i kaže istinu. Tokom svega ovoga, Anujove oči su uprte ka uplakanoj Mishri. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *