Tumhi Ho Bandhu Sakha Tumhi – 124. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Tumhi Ho Bandhu Sakha Tumhi – 124. epizoda – Shaina onesvesti Sanjanu te je veže!

By  | 

Collage

Prevod: Sinderella. Hvala! 🙂 

Sanjana pomeri Shaininu ruku sa ramena. Onda joj zadrži ruku i kaže joj da Shaina nikada neće pobediti, jer je njena ljubav prema Ajayu prava, i uskoro će povratiti nazad svoju mangalsutru. I nosiće mangalsutru na prazniku Karwa Chauth tokom pooje/molitve. Shaina joj istrgne pooja poslužavnik i spusti ga. Kaže Sanjani da ona ne zna mnogo o tome, a potom joj pokazuje venčanu pozivnicu koja nosi njeno (Shainino) i Ajayevo ime. A onda joj kaže (Shaina Sanjani) da prisustvuje venčanju svog muža koje će biti na Karwa Chauth. Sanjana pogleda pozivnicu. Shaina dodaje so na ranu, kaže kako je Sanjana prva koja je pozvana na venčanje. Shaina odlazi, a Sanjana pogleda u pozivnicu, besni. Iscepa pozivnicu na dva dela, i zadrži onaj deo sa Ajayevim imenom. Nasloni deo na srce i kaže da jedino ime koje pripada Ajayu je njeno.

Sanjana odlazi gore i vidi Ajaya kako stoji na balkonu. Nakon što ga vidi, počinje da plače. Odlazi do njega i zagrli ga s leđa. Nastavlja da plače držeći se za njegovu majicu. Govori mu koliko ga voli, i kako ne može preživeti još jedan bez njega. Preklinje ga da zaustavi venčanje. Ajay se okrene i kaže joj da sve to radi samo kako bi nju (Sanjanu) spasio, ne želi da se ona ponovo vrati u zatvor. Dodaje da čak ni Ajju nije pronađen. Sanjana ga opet moli da zaustavi venčanje i da se ne oženi Shainom. Ajay joj odgovara da je to jedini način kojim je može spasiti. Shaina mu kaže da je sutra njen prvi Karwa Chauth a Shaina se želi tog dana venčati sa njim. Ako on (Ajay) oženi Shainu, onda će njen (Sanjanin) život biti gori od sedenja u zatvorskoj ćeliji. Sanjana nekontrolisano plače. Ajay je zagrli. Shaina dolazi i razdvaja ih. Shaina zahteva od Sanjane da ode jer Ajay sada pripada njoj. Odgurne Sanjanu i pita je da ode odatle. Potom zagrli Ajaya. Ajay i Sanjana pogledavaju jedno u drugo. Sanjana krene da ode, ali je Ajay uhvati za ruku. I jednom i drugom su oči ispunjene suzama. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno