Tumhi Ho Bandhu Sakha Tumhi – 125. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Tumhi Ho Bandhu Sakha Tumhi – 125. epizoda – Venčanje Ajay-a i Shaine je prekinuto!

By  | 

Collage

Prevod: Sinderella. Hvala! 🙂 

Vinati daje telefon Shreyi jer zvoni. Shreya joj ga otme iz ruku. Vinati je iznenađena ovakvom Shreyinom reakvijom, upita je zašto je tako naglo uzela telefon. Shreya odgovara da poziv mora da je od njene majke, jer je vrlo zabrinuta. Vinati joj onda kaže da sada priča sa majkom. Shreya odgovara da je njena majka prekinula poziv, pa će ja nazvati kasnije.
Shaina kaže Shreyi da će Sanjana nakon nekoliko minuta izdahnuti poslednji dah. Shreya je upita da li je normalna. Shaina odgovara da je to njen izbor.
Dodaje: ” Samo sam zabrinuta njenom smrću. Zar ti nisam pomogla sa uništavanjem Mishrinog života i slanja Sanjane u zatvor?”
Obe, i Shreya i Shaina se šokiraju kad začuju Mishrin glas: ” Vi, obe ste ujedinjene..”
Shreya počinje sa glumom, uperi prst ka Shaini: ” Drži me podalje od tvojih prljavih igara Shaina, ionako si već povredila našu porodicu. Sa velikim poteškoćama sam ovde ponovo stekla poštovanje i poverenje. Drži se dalje od mene sa tvojim planovima.”
Ona odlazi. Mishri kaže sama sebi da zna da su one dve ujedinjene, ali pre nego što naude njenoj porodici, ona će ih izbaciti iz kuće. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno