Tumhi Ho Bandhu Sakha Tumhi – 126. epizoda

Indijske Serije

Tumhi Ho Bandhu Sakha Tumhi – 126. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

BeFunky Collage

Prevod: Sinderella. Hvala! 🙂 

Epizoda počinje sa Bushanom koji skida masku za Ajju-evog lica. Svi se šokiraju kad ugledaju Ajju-a.
Bushan gurne Ajju-a: “Kreni!”
Shreya je veoma zabrinuta. Sanjana pogleda u pištolj koji Sanjana drži u rukama. Ona iskoristi ovu situaciju, te brzo priđe i istrgne pištolj šokiranoj Shaini kojoj su misli i oči bili uprte ka Ajju-u.
Shaina krene prema Sanjani, ali se zaustavi čuvši Bushanov glas: “Shaina!”
Shaina se okrene prema njemu, a Bushan nastavi: “Da nisi ni pomislila! Bilo ko ko danas pokuša da zaustavi Ajayevo i Sanjanino venčanje, ja ću ga otkriti.”
Shreya se još više zabrine. Ajay brzo i pomalo ljutito skine venčani venac sa sebe, što ne prođe nezapaženo kod uzrujane i zabrinute Shaine koja se okrene prema njemu.
Ajay krene prema Bushanu, ali ga Shaina uhvati za ruku i zaustavi: “Ajay, gde ti ideš? Šta to radiš? Napustićeš naše venčanje? Ne možeš me ostaviti.. Ne možeš me izdati..!”
Ajay odgurne njene ruke sa sebe i vikne joj: “Ućuti, Shaina!”
Potom uperi prst ka njoj i nastavi: “Ništa da nisi rekla, razumeš? I na ovo venčanje sam bio primoran! Ti si mi nametnula ovo venčanje. Napravila si budalu od mene. I drži se dalje od Sanjane..”
Svi su prijatno iznenađeni Ajayevom rekacijom (izuzev Shreye :D), dok je Bushan zadovoljan. Ajay priđe Bushanu i zagrli ga. Bushan uzvraća zagrljaj. Dadi je veoma zadovoljna, smeje se.
Bushan se obrati Ajayu: “Hteo si da se žrtvuješ? Ali zar nijednom nisi pogledao u brata, zatražio pomoć. Koliko puta smo te upitali zašto se ženiš Shainom. Ali ti si ćutao. Zašto?”
Ajay odgovara: “Zato što, brate.. i pre mog venčanja sa Shainom, ljudi mi nikad nisu verovali.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *