Tumhi Ho Bandhu Sakha Tumhi – 57. epizoda

Indijske Serije

Tumhi Ho Bandhu Sakha Tumhi – 57. epizoda – Ajay i Sanjana su izgubljeni u džungli!

By  | 

1

Prevod: Sinderella. Hvala!

Shreya priča sa svojom majkom na telefonu. Njena majka joj govori da uzme taj CD od Sanjane, i onda Sanjana neće biti u mogućnosti da je ucenjuje. Shreya prekine poziv, i zamisli se. Dolazi Samar u sobu plačući. Shreya ga pita šta je bilo.
Samar joj govori da mu skine boju sa lica. Shreya ga pita zašto. Samar joj govori da ga je Uppal nazvao šaljivdžijom.
Shreya je pomalo iznervirava govori Samaru kako nemaju više vremena. Samar i dalje plače, govori joj da mu skine boju sa lica. Shreya mu opet malo oštro ponovo sa nema vremena.
Samar kaže Shreyi da je ona vikala na njega. Doda da će to reći Dadi. Shreya se uznemiri, govori mu kako će mu promeniti kostim. Samar je ne sluša. Otrči odatle u nameri da kaže Dadi da je Shreya vikala na njega. Shreya trči za njim vikajući mu da to ne radi.
Vinati donosi čaj Dadi, Elacichi i Mishri.
Dadi je upita gde je Samar. Vinati joj odgovori da je sa Shreyom i da ga ona (Shreya) sprema za maskenbal takmičenje.
Onda veli kako se Shreya mnogo promenila. Dadi, pomalo odvažno, govori da je to zbog njihove ljubavi. Mishri krene da kaže da će se možda i snaja Sanjana… No, ne dovrši rečenicu jer je na pomen Sanjaninog imena Elacichi pomalo oštro pogleda. Atmosferom vlada neprijatna tišina… Prekine je Samar koji trčeći dolazi prema njima, a Shreya trči za njim. Oboje stanu na sredini stepenica. Vinati ih upita šta se dogodilo. Shreya joj odgovara da je Samar uznemiren o svojim izgledom. Onda se obrati Samaru rečima da idu i da razmisle o novom izgledu. Samar je upita je l’ ga onda neće grditi. Svi se šokiraju kad čuju ovo, posebno Vinati koja je taman krenula da pije čaj, no stala je kad je čula ovo. Upita Samara zašto bi ga Shreya grdila. Shreya sva napeta odgovara da ga je učiteljica u školi grdila. Osmehne se Samaru govoreći mu da ona nije njegova učiteljica. Govori mu da krenu da ga ponovo dotera za takmičenje. Njih dvoje odu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site