Turkan 1 epizoda

Turkan

Turkan 1 epizoda

By  | 

turkan-1-bolum-5-kisim_285941_208-1376067033-1418342305

Turkan sa Sevinč odlazi da pričeka Alija. Ona je uplašena da joj majka ne sazna za to. Sevinč joj kaže da se vrati kući i da će ona pričekati Alija i objasniti mu da je ona ubedjivala da se vidi sa njim i da to u stvari nije bila Turkanina želja.Turkan joj kaže da ne radi to jer Ali dolazi čak iz Ankare.

Deca praćkom udaraju konje koji vuku kočiju i konji užurbano počinju da se kreću ulicom, udaraju u malu devojčicu i ona je povredjena.Turkan i Sevinć joj ubrzanim korakom prilaze.Kao studentkinja medicinskog fakulteta Turkan primećuje da je devojčici pukla arterija i pruža joj na licu mesta prvu pomoć.Turkan odvodi devojčicu u bolnicu,Sevinć odlazi da dočeka Alija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sevinć i Ali čekaju Turkan.Turkan je još uvek u ambulanti i pomaže maloj devojčici.Majka zove Turhan da joj pomogne, odlazi u njenoj sobi i nalazi Alijeva pisma, ona je kažnjava.Turkan se vraća kući krvava.Odlazi kod sestre Turhan u sobi i saznaje da je Turhan kažnjenja jer je njihova majka mislila da se ona ( Turhan ) dopisuje sa nekim mladićem.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site