Turkan 10 epizoda

Turkan

Turkan 10 epizoda

By  | 

capture-20160724-162351Turkan 10 epizoda

Lejla uznemirena razgovara sa Fasihom. Ona mu kaže da su preuzeli odgovornost za Sevinćinu veridbu i pita ga da li to mogu da podnesu finansijski.Fasih joj kaže da ne brine.Lejla ga otvoreno pita da li on nešto njoj prećutkuje u vezi sa poslom.Fasih joj kaže da je sve u redu.

Turkan odlazi da poseti Fidan, ali joj stražar kaže da su posete zabranjene.Turkan se vidi sa Fidan preko ograde.Fidan joj kaže da su unutra uslovi odvratni i da to ne govori Hayderu.

G. Dilaver je umro i njegov sin traži uzamljen novac od Feliha.Felih saznaje i da Lejla zna za hipoteku.Ali dolazi u Istabul.Orhan vidi Turkan i Alija zajedno i deluje ljubomorno.Turkan treba da se nadje sa Alijem,Sevinć i njenim verenikom.Orhan je zamoli da mu pomogne u odabiru odela.On je privlači sebi i kaže da će izgledati dobro dok bude plesao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U paviljonu 28, gde su zaraženi od lepre, umire pacijentkinja Refika.Održava se ples i doktor Orhan se pojavljuje tu sa Meral kako bi video Turkan.Ali se upoznaje sa Orhanom na plesnoj zabavi.Ali i Turkan plešu, a Orhan i Meral.Lejla dolazi i obaveštava Turkan da je u pavljonu 28 izbila pobuna i da se traži doktor Orhan. Orhan kreće i zove Turkan sa sobom.Turkan i Orhan odlaze, Ali je besan.

Turkan želi da udje u paviljon, ali je Orhan zagrljajem sprečava.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site