Turkan 12 epizoda

Turkan

Turkan 12 epizoda

By  | 

pageTurkan 12 epizoda

Тurkan priznaje Aliju da joj je otac bankrotirao i da h čekaju teški dani.Ona kaže da mora sprečiti veridbu u klubu, a da ne povredi oca i Sevinć.Ali joj savetuje da joj otvoreno kaže o čemu se radi i ubedjuje je da se ona neće naljutiti na nju, jer joj je prijateljica.

Haydar traži Fidan,Orhan ga prati i smiruje.Turkan po Alijevom savetu govori Seinć da nisu u mogućnosti da naprave veridbu u klubu.Ona je govori da joj je otac bankrotirao.Sevinć je tužna zbog Fasihove finansijske situacije.

Orhan i Ali razgivaraju o Turkan.Orhan ga otvoreno pita da li su on i Turkan u vezi.Ali joj kaže da Turkan ima svoju veliku ljubav i da je to njena profesija.Turkan govori ocu da se Sevinć predomislila i da će veridbu napraviti kod sebe.Otac joj se zahvaljuje.On je moli da ma šta da se desi ne napusti fakultet, jer je ona jedini ponos koji mu je ostao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Lejla sprečava Fasiha u nameri da se ubije.Turkan je zbog peticije pozvana kod dekana,jer je optužena da huška studente u vezi lečenja lepre i dobila upozorenje da će je izbaciti ako nastavi tako.Održava se Sevinćino venčanje.Policija dolazi kod Orhana i govore mu da je pronadjen leš žense osobe i da mora da ga indetifikuje.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site