Turkan 15 epizoda

Turkan

Turkan 15 epizoda

By  | 

turkanTurkan 15 epizoda

Ali kaže Ajhanu da je cele noći razmišljao i da je jedina razlika izmedju njega i Turkan struka.Kaže da će je prihvatiti bez obzira na to.

Ekipa medicinskih radnika stiže u Sirt. Turkan je iznenadjena u kakvim uslovima ljudi žive i pokušava da im objasni da ne mogu da piju zagadjenu vodu, jer je puna mikroba i da su se zbog toga zarazili.Turkan govori da bi trebali bar da ih vakvcinisu.Stanovnici se bune i krecu da napadaju medicinsko osoblje.Jedna žena ih spašava i govori Turkan da ima kćerku Berfin koja je u bolnici.

Turkan govori problem doktoru Orhanu – da se voda iz toaleta meša sa vodom za piće i da je puna mikroba, tako da odatle i počinje epidemija.Ona mu kaže da lečenje nema svrhu ako se ne zaustavi uzročnik epidemije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Orhan odredjuje ekipu koja će biti uz njega, u prvu smenu, on, Ziya i Turkan.Jedan čovek pogodjen epidemijom umire.Turkan je uznemirena jer je njegovoj bolesnoj ženi obećala da će se oporaviti.Orhan joj kaže da se u njihovoj struci nikada nikome ništa ne obećava.On joj kaže da ide sad i obavesti ženu da joj je muž umro.

Turhan treba da se nadje sa G. Galipom producentom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site