Turkan 18 epizoda

Turkan

Turkan 18 epizoda

By  | 

546620eecf45af157c9e9247Turkan 18 epizoda

Ali odlazi kod Turkan u kamp. Ona mu objašnjava kako ih aga nije ni pogledao i da će možda on moći da promeni situaciju ukoliko je toliko blizak sa načelnikom.Turkan ga pita da li je došao samo zbog nje.Ali kaže da je došao da je vodi u Istanbul.Orhan prekida njihov razgovor i govori Turkan da se kod dva bolesnika pogoršalo stanje.

Ali govori Turkan da njih dvoje zajedno mogu pomoći državi.On joj kaže da će završiti studije u Istanbulu i da i ona može da nastavi sa svojom strukom.Turkan mu kaže da nije jedini problem struka i da ga voli kao svog brata, prijatelja…Ali shvata da Turkan voli Orhana.

Orhan i Ali se raspravljaju oko Turkan.
Ali se vraća u Istabul.Turkan mu predaje Berfin i moli ga da je odvede kod njene majke.Ona mu priča da je aga želi uzeti čim napuni 14, kaže mu da se Berfin nikad nije školovala.Podseća ga da je želeo njihovo dete i pita ga zašto to ne bi bila Berfin.Orhan je zbog toga ljut.Ali je ubedjuje da će se on pobrinuti za Berfin.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ali dolazi kući i Ayhanu predstavlja Berfin kao Turkaninu i njegovu kći.Turkan i Orhan se sve više zbližavaju.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site