Turkan 19 epizoda

Turkan

Turkan 19 epizoda

By  | 

546620fccf45af157c9e9346Turkan 19 epizoda

Fasih saznaje da se Turkan i Lejla brinu o jednom paru i da je devojka obolela od lepre.Tokom razgovora sa Haydarom Turkan shvata da su njega i Fidan uznemiravali na otoku.Turkan opravdava svoje izostanke kod profesora Orhana, govori mu da dok su oni bili na terenu umrla joj je nana.Orhan joj izjavljuje saučešće. Orhan kaže Turkan da mu je hitno potreban prevodioc i pita je da mu pomogne.Orhan joj nasamo govori da je prevod bio izgovor i da je se mnogo uželeo.Kaže joj da se ona ne boji i najtežih bolesti i pita je zbog čega se boji ljubavi.

Orhan izvodi Turkan sa časa pod izgovorom da mu je potrebna i govori joj da će njih dvoje dan provesti skupa.Ali odlazi kod Lejle i Fasiha sa Berfin, govori im da je Berfn sklona Turkan i da je razmišljao da se zbog nje preseli u Istanbul, na otoku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Orhan i Turkan provode ceo dan zajedno.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site