Turkan 20 epizoda

Turkan

Turkan 20 epizoda

By  | 

серије-1024x576Turkan 20 epizoda

>Turkan razgleda kuću i pita se kako bi bilo da živi u njoj.Orhan joj stavlja privezak na prst i kaže da dobro pazi, jer je sada to njen prsten, on kuca na vrata i pita za iznajmljivanje kuće, navodi da su oni bračni par.

Sevinć razgovara sa Meral o Turkan i o Orhanu.Meral govori Sevinć da više nije zagrejana za g Orhana jer je u Sirtu shvatila da on voli drugu.Turkan priznaje Sevinć da se zaljubila u Orhana.Sevinć joj kaže da je slomila Meral i Alija.Kaže joj da joj je Meral prijateljica i podseća je da je Ali sve učinio za nju.Kaže joj da to nije očekivala od nje i da ukoliko nastavi sa tom vezom može da zaboravi na nju ( Sevinć ).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Tugrul se sprema da ode u Izmir.Ali i Turkan odvode Berfin u park.Kod Haydera dolaze ljudi koji ga vredjaju što je zauzeo tudju barku, tuku ga.Oni upozoravaju Fidan da moraju otići večeras.Seljani pale barku. Turkan je obaveštena o tome.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site