Turkan 7 epizoda

Turkan

Turkan 7 epizoda

By  | 

турканTurkan 7 epizoda

Turkan ide ka ostavi.Hayder izlazi iz iste.Turkan je iznenadjena.Hayder joj se izvinjava i kaže da ako ih i ona odbije nemaju kuda otići.Hayder joj kaže da su danima na ulici i da ih niko ne prihvata.Turhan i Lejla dolaze.Turkan ih krije i govori im da će razgovarati sa majkom.

Turgut je ljut, nana ga savetuje da treba da se ophodi samo oštro.Turgut odlazi u sobu kod Turhan, viče na nju i udara joj šamar.Majka govori Turkan da je ona za sve kriva, da je ona podržavala Turhan da ode na bal i dobila za to dozvolu od oca.Majka joj kaže da razmisli o posledicama,da nekada želi da učini dobro, ali to ispadne jako loše.Turkan joj kaže da moraju da razgovaraju.Lejla kaže da će razgovarati kasnije i da je sada ona (Turkan ) potrebna Turhan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hayder odlazi sa Fidan u napuštenu kuću nakon što su pokisli u Turkaninoj ostavi.Turkan ih nalazi.Fidan ima groznicu.Turkan kaže da moraju da je odvedu u bolnicu.Hayder odbija kako njega ne bi zatvorili, a nju izolirali.Turkan ih odvodi u čika Alijevu kuću koja je prazna nakon njegove smrti.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site