Turkan 8 epizoda

Turkan

Turkan 8 epizoda

By  | 

turkan-8-bolum-foto-galeri-267Turkan 8 epizoda

Turkan govori Orhanu, pošto je on optužuje za neznanje, da će ona otići u institut Ethema Utkua koji se nalzi u Ankari. Sevinć govori Turkan da se udaje i da sutra ide sa njenom majkom u Ankaru.Turkan kaže da i ona ide sa njima.

Turkan na institutu saznaje da su nakon Ethemove smrti sva istraživanja vezana za lepru prestala.Drugo razočarenje sledi kad ide sa majkom i Sevinć da se izvini Aliju i njegovoj majci.Ona saznaje da je Aliju zbog velikog nerviranja prokrvario čir na želucu.Turkan odlazi u bolnicu da poseti Alija.On je srećan što je vidi.

Ali nakon što izadje iz bolnie traži od majke pisma koja mu je Turkan slala.On je besan kad vidi da u svim pismima Turkan pominje doktora Orhana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hayder kaže Turkan da ona donese odluku da li da Fiden ode u bolnicu ili ne. Na Turkan je teška odluka.Turkan odvodi Fidan u bolnicu zajedno sa Hayderom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site