Turkan od 32. do 35. epizode!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Turkan

Turkan od 32. do 35. epizode! Turkan se udaje za Orhana!

By  | 

55ea17b4f018fbb8f86aca5fTurkan od 32. do 35. epizode!
32 epizoda

Zahvaljujući gospodinu Ismailu, Turhan stupa u svet koji joj je potpuno nepoznat. Turkan je primetila da su njih dvoje postali bliski, ali nakon razgovora sa Ismailom, shvata da ga ne treba uzimati zdravo za gotovo. Gungor traži od Orhana da pocepa fotografiju sa Turkan.

33 epizoda

Turkan ne može podneti Orhanov odlazak, pa odlučuje da  brani svoju ljubav pred roditeljima. Govori im kako će se udati za Orhana, ali ponovo  nailazi na njihovo negodovanje. Ipak , ovog puta je  sasvim  sigurna u svoju odluku i odlazi sa Orhanom.

34 epizoda

Turkan se udaje za Orhana, ali taj brak u njihove živote donosi velike promene. Supružnici počinju raditi zajedno, ali Turkan ne želi biti u Orhanovoj senci. Ali je shvatio da mora okrenuti novu stranicu života i da zaboravi Turkan. Vreme brzo prolazi.

35 epizoda

Zehra ostaje kod Haydara i Fidan da se oporavi. Turkan je ganuta Zehrinom situacijom, te pronalazi način kako da pomogne i drugim ženama. U međuvremenu, Tugrul je dobio dopust iz vojske i dolazi kući, a cela porodica, posebno njegova majka Leyla, priređuju mu toplu dobrodošlicu. Izgleda da je sreća konačno zakucala i na njihova vrata.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno