Turski glumci i njihovi honorari u serijama - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Turska

Turski glumci i njihovi honorari u serijama

By  | 

Za turskim serijama “ludi“ celi svet, a prema poslednim informacijama sad se emituju u 20 država.

Kada ekonomska kriza uzdrma ceo svet, ona poseti i slavne i bogate, pa oni manje slavni postanu i manje bogati. Takvo je stanje i na turskoj glumačkoj sceni gde su najplaćeniji glumci izgleda upravo oni koji podižu najviše prašine u žutoj štampi!
Šta se desi kada skandali postanu veći od talenta? Uvek ima izuzetaka kojima je honorar fiksiran nezavisno od privatnog života, pa tako i među turskim glumcima. Ipak, od kad su na Balkanu zaživele turske serije, njihovi glumci se iz petnih žila trude da dovoljno uzburkaju štampu događajima iz svog privatnog života kako bi dobili veći honorar,prenosi izvor.

Turski glumci

Nurgül Yeşilçay

Nurgül Yeşilçay

Nurgül Yeşilçay, Jasemin iz serije Ljubav i kazna toliko je popularna da ima privilegiju da traži da joj se honorar isplati i do nekoliko epizoda unapred. Honorar joj iznosi između 20 i 25 hiljada evra po epizodi. Kada se 2010. godine razvela od Cema Ozera saznalo se da je preživljavala pakao u braku što joj je, naravno, donelo današnju slavu.

 Kivanç Tatlitug

Kivanç Tatlitug

Kivanç Tatlitug, jedan od najpoznatijih turskih glumaca, čuven zbog svoje lepote i sličnosti sa Bredom Pitom, postao je toliko popularan tokom glasina o vezi sa Beren Saat, da je počeo da dobija honorar od 25 hiljada evra po epizodi u seriji Sever Jug, koja čak nije ni bila najgledanija u Turskoj. Već godinama puni naslovne strane zbog svoje veze sa Azrom Akin, a to mu je obezbedilo i mnoga angažovanja van glumačke profesije.

kenan-imirzalioglu

Kenan Imirzalioglu

Kenan Imirzalioglu napravio je pravi haos i u srpskim medijima kada su počele glasine o njegovoj homoseksualnosti – pa pretpostavite kako je to bilo u turskim! Kenan je dobio oko 850 hiljada evra za dve sezone u seriji Karadayi u kojoj će glumiti sa Berguazar Korel, lepom Šeherezadom. Glasine da je gej obezbedile su mu i visoke honorare na filmskom platnu – između 300 i 400 hiljada evra po filmu.

Cansu-Dere

Cansu Dere

Lepotica Cansu Dere jedna je od retkih glumica čije pojavljivanje u seriji garantuje skok njene popularnosti. Nakon serije Ezel, Cansu je bila u prilici da svoju gostujuću ulogu u seriji Sulejman Veličanstveni naplati 15 hiljada evra po epizodi, što je suma koju zarađuje glavna glumica ove serije, Meryem Uzerli. Nakon ovoga, Meryem se strašno naljutila, što je Cansu još više podiglo rejting.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno