U plamenu 13. i 14. epizoda!

Turske Serije

U plamenu 13. i 14. epizoda!

By  | 

U plamenu 13. i 14. epizoda!

13 epizoda

Čiček odlazi kod Alija u posetu i skida ,masku. Ali je iznenadjen kad shvati da joj je lice ponovo bez ožiljaka ( Čiček je imala operaciju ). Ali je bez reči očaran njenom ponovnom lepotom, a Čiček je presrećna.

14 epizoda

Omer, kako bih oraspoložio Ruju i ubedio je da nije sve tako crno, priča joj o svojoj prošlosti. Iskander pokušava da ubedi Ruju da on nije kriv za ono što se dogodilo.

Čelebi namerava da se ponovo kandiduje za gradonačenika, a za to mu je potrebna Džemre. Čelebi joj daje ponudu, koju je prinudjena da prihvati zbog svoje kćerke.

Sve epizode serije Alev Alev

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site