Udaan,Sasural Simar Ka i Thapki Pyaar Ki 08.04.2016. - (Trishakti epizoda) - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Udaan,Sasural Simar Ka i Thapki Pyaar Ki 08.04.2016. – (Trishakti epizoda)

By  | 

2

Udaan,Sasural Simar Ka i Thapki Pyaar Ki 08.04.2016. – (Trishakti epizoda)
Simar
Prevod: Anabela. Hvala!

Svi se mole u hramu koji je u bolnici. Rolina operacija je zavrsena u bolnici. Doktor zamoli medicinsku sestru da obavesti porodicu da je Roli jos uvek u nesvesti. Medicinska sestra to i uradi. Staramajka posalje Sida kod Roli, i zahvali se Mata Rani.Sid dodje na odeljenje i vidi Roli. Oni se uhvate za ruke, Roli place. Ona ga upita da li on to place, a on porekne. Ona mu zatim govori da ona zna zasto on place, doda da je on pomislio da ce ga ona (Roli) napustiti, pa ce on moci da dobije njenu suparnicu, doda da ce otici. Sid je pita da ne govori besmislice, neka samo ono sto on zeli da cuje. Zatim, Roli se ispravi, i kaze da Roli nikada nece ostaviti svog Sida. ona je uplakana. On je upita da ga ne ostavlja, jer je ona otkucaj njegovog srca, i ako se nesto dogodi njoj, ni on sam ne zna sta ce se njemu dogodi. Doda da kada je ona otvorila svoje oci, on je dobio nazad svoj dah. Neka ne pusta njegovu ruku, i neka nastavi da ga podrzava.Roli govori da ga je povredila, a on odgovori da je puno, ali neka se ne brine. Neka se oporavi i vrati kuci, onda ce joj se osvetiti. Oboje se nasmeju. Svi dodju tamo. Staramajka zahvali Mata Rani jer je Roli bolje. Roli se nasmeje videvsi ih, i upita gde je Simar. Oni se svi pogledaju. Sid govori da Simar zavrsava neke formalnosti na recepciji. Roli mu govori da laze. Doktor upita Prema da izadje napolje sa njim. Prem ode. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  42 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site