Udaan,Sasural Simar Ka i Thapki Pyaar Ki 08.04.2016. - (Trishakti epizoda) - Page 2 of 9 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Udaan,Sasural Simar Ka i Thapki Pyaar Ki 08.04.2016. – (Trishakti epizoda)

By  | 

3

Staramajka se brine za Simar, i pita Sidanta da bude uz Roli. Ona izadje napolje sa svim ostalima. Roli zatim upita zasto su svi izasli napolje. Doktor govori da je Simar potrebna jos jedna hirurgija, operacija. Prem ga upita da odradi hirurgiju i spasi je. Doktor im govori da postoji problem, a taj problem je sto oni ne mogu da garantuju da ce Simar preziveti operaciju. Prem ga upita kako moze a da ne da takvu garanciju. Doktor mu odgovori da je njeno telo jako slabo sada, ako ona ne dodje svesti nakon operacije, bice veoma opasno, moze da padne u komu ili da premine. Doda da su sanse da ce preziveti veoma slabe. Svi su zapanjeni. Staramajka place, i moli ga da ne govori to. Doktor ih zamoli da donesu odluku. Prem se priseti Simarinih reci. Roli ugleda Simar. Ona place.
Roli je oslovi sa sekom, Moli je da ustane, kaze da je uplasena. Zatim podseti Simar da je obecala da ce je uvek drzati za ruku. Moli je da to uradi, doda da je ona (Roli) uvek slusa. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  42 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site