Ukraden život 15. epizoda! Lejla pokušava pobeći sa sinom!

Turske Serije

Ukraden život 15. epizoda! Lejla pokušava pobeći sa sinom!

By  | 

Ukraden život 15. epizoda! Lejla pokušava pobeći sa sinom!
Policija dolazi u Ozlemin dom da obavi uvid. Mehmet nije siguran da li je čovek koji je provalio lopov ili ne, ali u njegovim je rukama video CD. Ozlemine izjave o slučaju Mehmeta su sumnjive.Mehmet ne želi ostaviti Ozlem samu kod kuće pa za nju ima ponudu. Ozlem u početku baš i nije zagrejana. Elmas vidi da je Kemal došao kući sam, pa mu kaže da Lejle već dugo nema i da su zabrinuti za nju. Svi iznenada čuju lošu vest.
Mehmet odlazi da vidi hodžu kod kojeg su Lejla i Elmas bile na konsultacijama. Falko primećuje da je trenutno nastao zastoj, pa počinje razmišljati gde će sa svim tim ljudima. Lejlina mu je pojava sasvim poremetila planove. Osim toga i dalje ne mogu shvatiti kako je uspela da pronadje sina. Bilo kako bilo, moraju se preseliti. Falko zove Hasana i od njega traži poslednju uslugu. Mehmet sužava obruč istrage i Falku diše za vratom. Lejla ne gubi vreme nego pokušava pobeći sa sinom. Policija pronalazi kuću u kojoj drže Lejlu i Kerema, ali stvari se ne razvijaju kako su se nadali.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site