Ukradena ljubav – 102. i 103. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 102. i 103. epizoda

By  | 

Ukradena ljubav – 102. i 103. epizoda
102: 
Na Esmeraldinom venčanju, Anhelika se približi Monserat i odlučna joj traži da joj da priliku da priča sa njom jer pre nego što umre želi da ostavi sve razjašnjeno. Dimitrio se udalji jednog trenutka sa zabave sa Virhinijom, kojoj kaže da da je voli mnogo, ali samo kao drugaricu, na šta mu odgovori, videvši Hosefinu, poljubivši ga u usta. Anhelika pita Hose Luisa da li se seća obećanja koje joj je dao pred morem ranije i pita da li će ga ispuniti. Advokat Servera otkrije pravu ličnost Sandroa, kad ga on snažno udari u glavu. Monserat priča sa Alehandrom u sobi, nervozna i nesigurna, pita ga da li bi oprostio ukraden poljubac.

103: Fabiola posećuje Anheliku u njenoj agoniji, ona (Anhelika) joj priznaje da je videla kako gleda Hose Luisa, traži da joj kaže istinu. Adolfo poseti Hosefinu i lično joj preda ružu tog dana, ona je zbunjena i iznenađena, ne zna šta da kaže, Adolfo iskoristi ovo da je strastveno poljubi, dok Grasijela, koja je iza nekog grmlja, slika taj trenutak. Pedro prima sveštenika Anselma u svojoj kancelariji i počinje da ga ispituje o pismu koje je napisao Hoakin, ovaj mu, nervozan i uplašen, samo kaže da je pismo spaljeno, Pedro ga pita da li zna šta je pisalo u njemu. U snažnom/jakom suočavanju Dimitria i Adolfa, Adolfo ga izaziva da vide koji će osvojiti Hosefinino poverenje, Dimitrio mu ljut preti smrću ako se usudi da povredi/naškodi njegovu/njegovoj ženu/ženi.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site