Ukradena ljubav – 108. i 109. epizoda - Anhelika umire!

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 108. i 109. epizoda – Anhelika umire!

By  | 

Ukradena ljubav – 108. i 109. epizoda – Anhelika umire!
108:
Nakon što je bio sa Anhelikom i pokazivao joj ljubav do poslednjeg trenutka, Hose Luis je slomljen, saopštava njenoj majci i prijateljima da je Anhelika umrla. Rosario je odvedena od strane Pedrovih ljudi i ispitana o istim događajima zbog kojih je bila osuđena na 30 godina zatvora. Dimitrio se oseća loše nakon što je izgubio Hosefinu, konačno je shvatio da  je ona ljubav njegovog života i ne zna kako da je povrati. Ali Grasijela se dogovorila Tomasom da dobije novac zbog razvoda. Pedro shvata da je neko ušao u njegovu kancelariju da mu ukrade sef i misli da je Nadija to uradila, zbog čega udarcima pokuša da je natera da kaže istinu, ali srećom stiže Viktor da je brani.

109: Tokom Anhelikinog bdenja, pojavi se Grasijela da bude sa njenom poroodicom, i odluči da priča sa Alehandrom da ga upozorida će skupo platiti što joj je oteo nasledstvo koje je njegov ostavio, jer je sigurna da je ona ta kojoj pripada sav novac. Dok zajedno uživaju u jednom popodnevu u Agua Azulu, Alehandro traži od Monserat da ojačaju svoju ljubav i da konačno Hose Luis nestane iz njegovih života. Hose Luis je dao poslednji pozdrav Anheliki na groblju i u povratku ka svojoj kući dobije Grasijelinu iznenadnu posetu, koja je u potrazi kako da dobije novac po svaku cenu, i sad mu predlaže da mu se Monserat vrati uvek i kad postignu dogovor novca.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site