Ukradena ljubav – 118. i 119. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 118. i 119. epizoda

By  | 

Ukradena ljubav – 118. i 119. epizoda
118: Ezekijel konačno postane presednik Agua Azula i objavi da je Pedro predložio da bude presednik države tako da obojica ispune ciljeve. Kad je Hose Luis pušten iz zatvora, Esmeralda ga primi i odvešće ga gde on želi, on ne oklevajući ni trenutak traži da ga odvede da vidi Monserat. Bez straha, Grasijela poseti  poseti Fabiolu da joj zapreti da ona zna poreklo Guljena, pored toga joj preti da će uraditi testove krvi Laurita da ih uporedi sa Benhaminovim i tako joj može oteti nasledstvo. Monserat traži objašnjenje od Rosario, da li je istina da je Alehandro poslao Hose Luisa po/za nju i Laurita da ih odvede sa hacijende.

119: Karlota odlazi u kuću Monseratinu kuću da je obavesti da je Grasijela prodala kuću u kojoj je oduvek živela. Grasijela se ponovo nalazi sa Hose Luisom nakon što je izašao iz zatvora i ne propušta priliku da posluje sa njim, zbog čega opet stavlja Monserat na prodaju. Fabiola ispituje Ameliju da joj prizna ko su bili njeni roditelji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site