Ukradena ljubav – 22. i 23. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 22. i 23. epizoda

By  | 

Ukradena ljubav – 22. i 23. epizoda

Ukradena ljubav – 22. i 23. epizoda 

Prevela: čitateljka Ana 

Epizoda 22.

Pedro kaže Loretu da mu treba Alehandrova zemlja, zbog nekog posla, on mu samo smeta. Zatraži da mu očisti put. Pred spavanje, Alehandro dobija neočekivanu posetu od Marije koja se svlači pred njim i govori mu da bi mogla veoma da ga usreći. Hose Luis priznaje Monserat da je odgovoran za poručnika mornarice, ona se vrlo uznenađuje. Kasnije, Monserat optužuje Alehandra da je lažljivac, on joj govori da je jedina istina koju može da joj ponudi velika ljubav koju oseća prema njoj i priđe da je poljubi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Epizoda 23.

Monserat tera poslugu hacijende da se prema njoj odnose s poštovanjem, daje do znanja Mariji da će od sad pa nadalje ona da bude zadužena za sve odluke vezane za kuću, na šta joj Marija odgovara da je Alehandro onaj koji naređuje. Monserat joj govori da je ona sada njegova žena i pokazuje joj burmu. Kasnije Monserat kaže Alehandru da želi da preuzme sve obaveze kao gospođa kuće, on joj prilazi i pita je da li će preuzeti baš sve obaveze. Sa druge strane, Alehandro govori Mariji da mora da poštuje Monserat i da se ponaša u skladu sa njenim naređenjima, ukoliko to ne uradi, možda je bolje da razmisli o Viktorovom predlogu da radi u firmi u Aguazulu. Monserat moli Rosario da odnese pismo Hose Luisu u kome ga još jednom moli da da ide jer je njihova ljubav nemoguća i opasna po život.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site