Ukradena ljubav – 24. i 25. epizoda - Alehandro je ranjen!

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 24. i 25. epizoda – Alehandro je ranjen!

By  | 

Ukradena ljubav – 24. i 25. epizoda - Alehandro je ranjen!

Ukradena ljubav – 24. i 25. epizoda – Alehandro je ranjen!

Prevela: čitateljka Ana 

Epizoda 24.

Huventino traži Grasijelu i govori joj, na veoma požudan način, da njena ćerka može da postane udovica i na taj način bi uživala u bogatstvu, tako da će se njih dvoje sretati veoma često. Hose Luis kaže Monserat da će, kada Alehandro bude upoznao njen pravi identitet ona upoznati smrt, jer će neko od njih dvojice biti ubijen. Veoma zabrinuta/uznemirena, Monserat moli Rosario da joj pomogne da spakuje svoje stvari, jer će je Alehandro sigurno izbaciti iz kuće. Rosario veruje da će je nadzornik odvesti ali joj Monserat govori da će ići sama. Pedro uživa u Esmeraldinim milovanjima u baru, Adolfo ih vidi i obaveštava svoju sestru Nadiju, ona ne može da veruje. Hose Luis i Alehandro jašu kroz selo, Huventino i njegovi sledbenici pucaju na njih da bi ih ubili, ali ih je Hose Antonio video na vreme, Alehandro ranjen pada sa konja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Epizoda 25.

Alehandro se oporavlja u svojoj spavaćoj sobi. Marija se ne odvaja od njega, što prouzrokuje bes kod Monserat, zahteva od nje da napusti sobu ali joj se Marija suprotstavlja i kaže da ne ide nikud jer je Monserat u stanju da ga ubije, Monserat joj udari šamar. Marija pita Huventina zašto nije želeo da ona pravi društvo Alehandru, kaže da je sigurno zato što je znao šta će se dogoditi, Refuhio sluša njihov razgovor. Hose Luis ulazi u Alehahdrovu sobu i moli Montserat da popričaju. Ona mu govori da je nemaran jer je njena tetka tu, i da ide. Alehandro se probudi i biva zbinjen kada čuje Hose Luisovo ime. Monserat počinje da shvata da oseća nešto prema Alehandru. On joj govori da će ona biti slobodna ukoliko on umre, ali mu Monserat odgovara da to ne želi jer je njen muž i malo joj fali da mu kaže da ga voli.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site