Ukradena ljubav – 26. i 27. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 26. i 27. epizoda – Huventino se sprema da ubije Alehandra!

By  | 

Ukradena ljubav – 26. i 27. epizoda – Huventino se sprema da ubije Alehandra!

Ukradena ljubav – 26. i 27. epizoda – Huventino se sprema da ubije Alehandra!

Prevela: čitateljka Kristina 

26) Monserat i dalje misli da je Alehandro poslao da ubiju Bruna Gambou da bi prebacio krivicu na Hose Luisa. Huventino sprema pistolj da ubije Alehandra, on misli da ce Monserat biti srecna kada postane udovica. Marija kaze Alehandru da je njegova zena u kuci nadzornika. Hose Luis upozorava Monserat, ako ne zeli da ide on takodje nece, i nije ga briga ako Alehandro sazna. Alehandro zove kapetana Robleda na veceru na njegovom rancu, ona postaje mnogo nervozna, jer bi mogli da otkriju Hose Luisa. Huventino stavlja pistolj na glavu Alehandru dok on spava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


27) Alehandro naredjuje Rosariji da ga obavesti odmah ako Monserat opet ode u kucu nadzornika, kaze joj da nista ne govori njegovoj zeni. Sa druge strane, Marija kaze Huventinu da je svaki put sve vise sigurna da ima nesto izmedju nadzornika i Monserat. Otac Anselmo kaze Hose Luisu da ga ne primorava da kaze Alehandru koji je njegov pravi identitet. Viktor vredja Nadiju, kazavsi joj da ako ode da pomogne drugarici da pobegne sa ljubavnikom to je zato sto je ista kao ona, ona mu baca casu vina u lice. Alehandro pocinje da uzima mere predostroznosti, zna ako je Hose Luis ziv, trazice nacin da stupi u kontakt sa njegovom zenom. Hose Luis se svlaci da se okupa u reci, Anhelika ga vidi iz daljine i ostaje zapanjena. Alehandro kaze Hose Luisu da je neprijatelj mnogo blize nego sto on misli, on postaje nervozan.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site