Ukradena ljubav 64 i 65 epizoda,Monserat radja sina - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Ukradena ljubav 64 i 65 epizoda,Monserat radja sina

By  | 

Monserat radja sina
Prevod citateljka Ana.Hvala.
64 Epizoda
Tokom porođaja, Rosario prati Monserat u operacionu salu, tamo joj priznaje da je Alehandrova majka. Alehandro se priseća šta mu je rekao otac Anselmo, počinje da razmišlja o mogućnosti da je on otac bebe. Za to vreme, Hose Luis je veoma nemiran, oseća da Monserat nije srećna i želi da je vidi. Viktor zove Alehandra da bi ga obavestio da mu se rodio sin, ali se javlja Marija i govori da će mu ona reći. Kasnije, Marija iskorišćava Alehandrovu ranjivost, govori mu da neće prevazići svoje probleme ukoliko joj ne pomogne da njihova veza funkcioniše i otkriva mu da želi da mu podari dete.

65 Epizoda
Hoakin kaže Pedru da je dao dovoljno šansi Alehandru da ubije Hose Luisa. Za to vreme Alehandro uzima svoj pištolj i ide da traži Hose Luisa kako bi se suočio sa njim. Anhelika pita Monserat da ona i Hose Luis budu kumovi njenoj bebi, Monserat se iznenadi predlogom. Sledeći svoj ambiciozni plan, Adolfo poljubi Hosefinu. Karlota pita Monserat šta će da radi kada Alehandro shvati da beba jeste njegova, ona joj odgovara da će morati da joj traži oproštaj na kolenima i da će ga poslati dođavola.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site