Ukradena ljubav – 68. i 69. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 68. i 69. epizoda

By  | 

Prevela: čitateljka Kristina

68) Dok Hose Luis spava, Ezekijel dolazi i sapuce mu da Pedru mora da da umre. Rosario ide u zatvor da se zauzme za Monseratinu bebu, priznaje Alehandru da mu je ona majka, on ne moze da veruje. Monserat odnosi licno rezultate ocinstva Alehandru, tu se potvrdjuje da je Laurito njegov sin.

69) Hoakin posecuje Alehandra u zatvor da mu predlozi dogovor, kaze mu da ako mu dozvoli da upravlja zemljistem koje ga zanima, oslobodice ga. Amelija kaze Grasijeli da ne zeli ni da pomisli da ljudi u selu saznaju da su ona i Benhamin Almonte bili ljubavnici, Dimitrio ih slusa. Hoakin kaze Pedru da je moguce da Alehandro nije jedini sin Benhamina Amontea,  i ako se pojavi drugi bice mnogo lakse izvuci korist iz situacije. Dimitrio prebacuje majci sto je bila ljubavnica Benhamina Amontea, insistira da mu kaze da li je on njegov otac, pored toga kada dodje Karlota saznaje i ona joj udara samar zato sto je izdala Laura. Po izlasku iz zatvora, Alehandro trazi Hose Luisa u bolnici i pita ga da li su on i Monserat bili ljubavnici, on ga uverava da nisu.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site