Ukradena ljubav - 74. i 75. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 74. i 75. epizoda

By  | 

Prevela: čitateljka Ana
Epizoda 74.

Sledeći Grasijelin plan, Dimitrio kaže Monserat da ne veruje svojoj majci i da zato želi da uradi DNK test, kako bi proverio da li je Alehandro njegov brat. Grasijela priznaje svojoj drugarici Ameliji da se ne kaje zbog odluka koje je morala da donese, ona joj odgovara da je postigla puno za ćerku jedne krojačice. Pedro daje svoju reč Dimitriu da će, ukoliko uspe da proda terene koje ga interesuju na hacijendi, učiniti sve da mu ostane svo bogatstvo Almonteovih. Karlota izvodi u šetnju Monseratinog sina, u tom trenutku nailazi Marija, zadaje joj jak udarac u glavu i krade Laurita. Ezekijel zove Pedra kako bi ga obavestio da su mu upravo prijavili Esmeraldin nestanak, ovaj mu odgovori da ga to ne dotiče, pošto ne voli da pričaju o njemu, već joj je zapušio usta zauvek.

Epizoda 75.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Na trotoaru, Adolfo poljubi Hosefinu, u tom trenutku nailazi Dimitrio, udari ga i kaže mu da ga je upozorio da mu ne dira ženu. Anhelika uverava svoju majku da Monserat više ne voli Hose Luisa jer je ludo zaljubljena u Alehandra, ali Amelija kaže nije tako sigurna jer su oboje potpisali papire za razvod, Hose Luis čuje njihov razgovor. Monserat pomaže Rosario da obnovi odeću, Alehandro je veoma srećan videvši je kao pravu gospođu, ona plače od sreće, Alehandro joj govori da je prelepa i da će sada osnovati porodicu o kakvoj su sanjali. Kasnije, Rosario kaže svom sinu da je došlo vreme da iskreno popričaju, odgovoriće mu na svako pitanje o svojoj prošlosti i reći šta joj je uradio njegov otac, Benhamin Almonte.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site