Ukradena ljubav – 76. i 77. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 76. i 77. epizoda

By  | 

Ukradena ljubav – 76. i 77. epizoda
Prevela: čitateljka Ana

Epizoda 76.

Karlota ispriča svojoj sestričini i Alehandru da je Marija htela da ukrade bebu, objašnjava im da je udarila u glavu. Dimitrio upozorava Adlofa da neće da dozvoli da ismeje Hosefinu, on mu odgovara da je ona spremna da plati za malo ljubavi. Grasijela kaže Alehandru da je Anhelika predložila Monserat da ona i Hose Luis budu kumovi bebi, ali Monserat tvrdi da nije prihvatila. Hose Luis kaže Monserat da je saznao za njen razvod ali ga ona prekida i kaže mu da pođe sa Alehandrom jer želi da razgovaraju sa njim. Makario prepoznaje Grasijelu kada je ugledao, on kaže Domingi da ga je ona pre puno godina zamolila za pomoć. Grasijela se seća da joj je Hueventino rekao da je Makario verovatno mrtav.

Epizoda  77.

Hose Luis kaže Alehandru da je on prvi čovek u Monseratinom životu, on mu odgovara da zadrži tu uspomenu jer sada provodi sve svoje noći, dane i život kraj njega. Kasnije, Marija predlaže Hose Luisu da udruže snage i razdvoje Alehandra i Monserat. Monserat brine o Anheliki jer joj je veoma loše, ona je moli da kad umre, brine o Hose Luisu jer će biti veoma usamljen. Marija govori Hose Luisu da će morati da uprlja ruke ukoliko želi da povrati Monserat.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site