Ukradena ljubav – 78. i 79. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 78. i 79. epizoda

By  | 

Ukradena ljubav – 78. i 79. epizoda
Prevela: čitateljka Ana

Epizoda 78.

Hose Luis moli Monserat da obavesti Alehandra da je prihvatio predlog, on i Anhelika će biti kumovi njihovom sinu. Alehandro pita Hoakina da bude upravnik hacijende, on pristaje jer zna da mu to odgovara za njegove planove sa Pedrom. Tomas pojasni Hosefini da punomoćje koje je potpisala kako bi on upravljao njenim novcem, ne može da se poništi. Monserat priznaje Hose Luisu da mu je rekla da ga voli jer ju je on sam zamolio da slaže, daje mu do znanja da će ga uvek voleti, ali da njeno srce pripada Alehandru Almonteu. U međuvremenu, Pedro kaže Viktoru da je Nadji potrebna maskota, psić koji se ne odvaja od suknje, zato je pomislila na njega.  Zbog Esmeraldine indiskrecije, Refuhio shvati da je Pedro taj koji ju je brutalno pretukao, kreće da ga traži kako bi ga prebio.

Epizoda 79.

Monserat i Alehandro doživljavaju noć ispunjenu ljubavlju i strašću. Ezekijel stavlja Adolfa na probu, zahteva da puca u nekog čoveka kako bi ga ubio, on ne zna šta da radi. Dolazi dan venčanja i Lauritovog krštenja. U kancelariji, Hose Luis obavesti Alehandra da se završio zadatak/akcija (policije) na zemlji koju vodi sa Hoakinom Arečigom te da su otkrili neke ilegalne kulture i ima naređenje da ga uhapsi.. Pedro kaže Hoakinu da će ga ispitivati i da mu ne padne na pamet da ga pomene kao svog partnera, ni Ezekijela jer će to skupo da ga košta.v

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site