Ukradena ljubav – 8. i 9. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 8. i 9. epizoda

By  | 

Ukradena ljubav – 8. i 9. epizoda

Ukradena ljubav – 8. i 9. epizoda 

Prevela: čitateljka Ana

Epizoda 8.

Esmeralda traži Monserat da bi joj rekla da je veoma zaljubljena u Hose Luisa i da je on jedini čovek kojeg je volela u celom svom životu. Monserat moli kapetana Robleda da joj dozvoli da vidi kaplara Hose Luisa, ali joj on govori da su ga prebacili u drugu pomorsku bazu i da više nije u Agua azulu. Opet, Grasijela prekoreva Monserat da zbog njenog lošeg stava prema Alehandru Almonteu, jedino što će da postigne je to da im oduzme imovinu, jer im je on pozajmio novac da obnove hipoteku kako im ne bi oduzeli hacijendu, ucenjuje je Laurovim zdravljem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Epizoda 9.

Dimitrio kaže Alfonsu da je njegova majka pričala sa poručnikom Robledom da Hose Luisa prebaci daleko od Agua azula, Refuhio čuje ceo razgovor i razume sve što se desilo. Iznervirana, Grasijela pita svoju ćerku šta fali Alehandru da bi se zaljubila u njega, Monserat joj odgovara da mu ne fali ništa, ali da se srcu ne naređuje i da ne misli da se uda za čoveka kog ne voli. Hose Luis se kune Refuhiu da on nije ubio Bruna, on mu odgovara da zna, jer je sve što se dešava plan Monseratine porodice. Grasijela daje do znanja Monserat da od večere zavisi mnogo stvari, zbog toga joj daje haljinu koju joj je izabrala.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site