Ukradena ljubav – 84. i 85. epizodav

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 84. i 85. epizoda

By  | 
source: rullinaticasworld.blogspot.com

source: rullinaticasworld.blogspot.com

Prevod: čitateljka Ana i Tempesta

Epizoda 84.

Monserat zahteva objašnjenje od svoje majke o ćerki koju je imala sa Benhaminom Almonteom, ali joj Grasijela odgovara da ništa ne mora da joj objašnjava. Kasnije, Grasijela traži Tomasa da bi ga pitala, koliko je spreman da plati kako se Dimitrio više ne bi približavao Hosefini. Alehandro moli Monserat da mu dozvoli da dovede Mariju kući dok se ne oporavi, ona kaže da nema problema, ali naređuje Domingi da joj spakuje kofer sa njenim i Lauritovim stvarima jer ide iz kuće. Alehandro popusti. Pedro otkriva Nadji da su mu testisi povređeni u saobraćajnoj nezgodi i zato ne može imati dece. Čak joj i pokazuje to, ona je užasnuta. Monserat odlazi kod Marije u bolnicu i ova se izvinjava. Pokušava da se opravda za ono što se desilo. Kaže da joj ona nije ukrala Alehandra, kao što misli, Alehandro je došao njoj. Doda kako je njegov brak sa Monserat bio baziran na lažima, mrzela ga je (Monse Alehandra) i povređivala. No, ona (Marija) sada zna da se njih dvoje vole. Moli za oproštaj i kaže kako se više neće prečiti između njih dvoje. Svesna je da je Alehandro voli samo kao sestru. Nema nikoga na svetu, Alehandro joj je jedina porodica i želela bi da i njih dve budu prijateljice. Ponovo moli za oproštaj i da joj Monse dopusti da se vrati na hacijendu. Monse je pita je li završila sa govorom, a onda odvrati kako joj ništa ne veruje. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site