Ukradena ljubav 90 i 91 epizoda - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Ukradena ljubav 90 i 91 epizoda

By  | 

Ukradena ljubav 90 i 91 epizoda

Prevod: citateljka Ana i Tempesta

90. epizoda

Anhelika spava i ne reaguje, Hose Luis se mnogo uplaši, pokušava da je probudi i moli je da ne umre. Pedro kaže Alehandru da će se pobrinuti da njegova kazna ne bude duga ukoliko potpiše izjavu da je kriv po svim optužbama. Samuel Barahas uverava Hose Luisa da žele da ga nateraju da Alehandra okrivi za sve. Pedro zahteva od Adolfa da ispuni naređenja odmah, on pokušava da pobegne, ali ne uspeva. Refuhio traži Monserat kako bi joj rekao da će se situacija pogoršati ako Alehandro prizna da je spalio novac. Amelija se vrati kući i zatekne Fabiolu kako napuja Virhiniju. Fabiola je pita (Ameliju) zašto joj nije rekla da je usvojena.

91. epizoda

Pijana i ljuta Virhinija pobegne od kuće. Adolfo prođe kolima pored nje pa se zaustavi i pokupi je. On je potom vodi svojoj kući i napija još više. Ona se obeznani od pića. Po Pablovom naređenju, Adolfo i Marija je vezuju, kako bi je slikali i pokazali sliku Hoakinu. Refuhio kaže Monserat i Viktoru da policija hoće da natera Samuela da prizna da je Alehandro njegov partner. Ezekijel krvnički bije Samuela kako bi potpisao priznanje koje okrivljuje Alehandra, ali on ne želi. Alehandro moli Arećigu da kaže istinu, ako ne zbog njega onda zbog njegove ćerke Anhelike. Hoakin pristaje da kaže istinu i Alehandro je srećan. Anhelika je u komi, Hose Luis je moli da se bori za svoj život i da ne odlazi. Ona se probudi i želi da vidi svog oca. Amelia zove Hoakina i kaže mu da će Anhelika umreti. On plače. U međuvremenu, Pablo kaže Hoakinu da napiše oproštajno pismo u kome okrivljuje Alehandra za sve. Pokazuje mu sliku vezane Anhelike. On, primoran, piše lažno priznanje da je Alehandro kriv.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site