Ukradena ljubav – 96. i 97. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 96. i 97. epizoda

By  | 

Ukradena ljubav – 96. i 97. epizoda
Prevela: čitateljka Ana
Epizoda 96.
Viktor priznaje Nadiji da je vrlo zabrinut jer Dimitrio ne može da povrati poruku od Arećige, ona ne može da veruje da je Marija toliko zla da je otela pismo od sveštenika Anselma. Dok oni razgovaraju, Pedro ih sluša i smeje se. Ezekijel plačući kaže Karloti da želi da živi mnogo godina kako bi bio pored nje i da bi je voleo, ona ga ponesena emocijom pita da se venčaju. Pedro posećuje Mariju i brutalno je udara, prisloni joj pištolj na glavu i zahteva da mu da Arećiginu poruku. Nekoliko minuta kasnije dolazi Hose Luis i pita Mariju da li je Pedro taj koji ju je udario, ali nailazi Monserat i Marija kaže da ju je Hose Luis udario, ona se iznenadi.

Epizoda 97.

Alehandro poludi kada mu Marija kaže da je uzela poruku od sveštenika Anselma, ona ga uverava da je to uradila jer misli na njegovo dobro. Nadija kaže Pedru da joj pruži mir koji joj je potreban ukoliko želi dete i da oslobodi Alehandra. Kasnije, Ezekijel kaže Pedru da je pogrešio ostavivši Mariju u životu jer ona može da ispriča u marini da je on taj koji ju je tukao kako bi mu dala poruku. Hose Luis traži Alehandra i izvini mu se što nije mogao da se suzdrži i što je poljubio Monserat. Kada ona dođe da poseti svog muža, on je pita da li ima još nešto da mu kaže, ona odgovori da nema i on se naljuti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site