Ukradena ljubav – 98. i 99. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 98. i 99. epizoda

By  | 

Ukradena ljubav – 98. i 99. epizoda
98:
Fabiola i Sandro ispričaju Pedru da je Alehandro spalio kofer pun novca koji mu je Barajas dao, pored toga mu kažu da je to uradio u društvu poručnika Hose Luisa Alvaresa. Ezekijel kaže Esmeraldi da je Pedro kriminalac koji iskorišćava svoje mesto, zbog čega treba da plati za sve što je uradio, ona mu kaže da bude veoma pažljiv jer bi Pedro mogao da ga ubije. Fabiola uspe da otvori Alehandrom sef i pronalazi dokumenta testa. Kapetan Robledo prebacuje Hose Luisu što je spalio dokaz zajedno sa Alehandrom, ali mu ovaj kaže da Almonte nije kriv i da je on (Hose Luis) jedini krivac.

99: Potpuno očajna, Monserat kaže kapetanu Robledu da je u poruci Hoakin priznavao da je Pedro Moreno bio njegov saučesnik, a da je Alehandro skroz nevin, kapetan se iznenadi. Sa druge strane, Pedro predaje Ezekijelu ček da bi mu zahvalio što je ubio Mariju, ali ovaj odbija i kaže da zaslužuje bolju sumu. U međuvremenu, Pedro kaže Adolfu da bi voleo da kad se odrekne svog položaja kao gradonačelnik Agua Azula, on zauzme njegovo mesto. Sandro i Fabiola pokazuju Pedru oba testamenta Benhamina Almontea, ona kaže da je nije briga što je Alehandro njegov sin, ona želi biti vlasnica celog bogatstva.  Ezekijel je besan kad sazna da bi Ezekijel mogao biti novi gradonačelnik Agua Azula, zbog čega mu prebacuje, jer je to mesto trebalo biti njegovo. Puna besa i ozlojeđenosti, Grasijela kaže svešteniku Anselmu da joj se Benhamin sigurno podsmeva jer mu je jako mlada predala život pun strasti i nije joj ništa ostavio.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site