Ukradena ljubav – od 138. do 140. epizode

Meksicke serije

Ukradena ljubav – od 138. do 140. epizode

By  | 

Ukradena ljubav – od 138. do 140. epizode
138: Hose Luis pita Fabiolu šta priča, na šta ona ironično odgovori da možda Alehandro nije umro kao što su svi mislili. Rosario se iznenadi kad shvati da je Hose Luis znao da je Alehandro živ, a ipak se oženio sa Monserat. Marija kaže Adolfu da ju je Ezekijel tražio i ponudio joj pomoć, na šta je ovaj pita šta je tražio u zamenu i ona kaže da joj je predložio da bude njegova ljubavnica. Monserat je u svom autu kad u retrovizoru ugleda Alehandra.

139: Pedro kaže Grasijeli da je ta žena koju želi da uništi (Fabiola), da je ona ćerka koju je ona (Grasijela) rodila Benhaminu. Karlota traži od Marije da joj objasni kakve dogovore ima sa Ezekijelom, na šta ona (Marija) kaže Ezekijelu da joj objasni on ili će ona. Laurito kaže Monserat da mu je jedna devojčica rekla da je Alehandro njen stric i da nije umro, na šta ga ova pita kako se zove mala i on odgovori Viktorija.

140: Ezekijel kaže Mariji da će joj dati dokument, ali je upozorava da sa mrtvim Alehandrom joj neće služiti. Monserat kaže Rosario da su joj potvrdili da Alehandro nije preživeo nesreću. Laurito iznenadi Alehandra ispred kuće i pita ga želi nešto. Hose Luis kaže Pedru da je odveo Monserat da joj niko ne bi rekao u kom stanju je Alehandro.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site