Ukradena ljubav – od 150. do 152. epizode

Meksicke serije

Ukradena ljubav – od 150. do 152. epizode

By  | 

Ukradena ljubav – od 150. do 152. epizode

150: Sandro kaže Mariji da ima jedan dokument u njenoj i Adolfovoj moći. Razlog zbog kog joj preti rekavši da mu ga preda ili će je Pedro sahraniti živu, da bi ga on sam dobio. Monserat ispriča Karloti da joj pomogne da proda kuću da bi otišla iz Agua Azula sa Alehandrom i Lauritom, dolazi Hose Luis i pita šta se dešava.

151: Grasijela pita Sandra šta ako mu nabavi dokument, na šta on kaže da će je ubrzo imati u rukama. Međutim, odluči da unapred naplati uslugu i Dimitrio ih otkriva zajedno u spavaćoj sobi, na šta mu njegova mama kaže da mu mora objasniti šta se desilo. Marija kaže Monserat da ako želi da Alehandro povrati svoje prezime, svoje bogatstvo i da očisti svoje ime, moraće da provede noć sa njom.

152: Grasijela pita Fabiolu zašto želi da pronađe svoju majku, i puna suza joj kaže zašto je želi. Hose Luis traži Grasijelu da mu kaže šta je poslednje što zna o Alehandru, ova glumi da je iznenađena. Monserat traži od Alehandra da prihvati predlog da provede jednu noć sa Marijom, pošto će posle toga povratiti svoje živote.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site