Ukradena ljubav – od 156. do 158. epizode

Meksicke serije

Ukradena ljubav – od 156. do 158. epizode

By  | 

Ukradena ljubav – od 156. do 158. epizode
156: Marija se inati nakon što je Alehandro odbio da provede noć sa njom u zamenu za testament koji je njegov otac ostavio. Hose Luis odlazi da potraži Monserat i sa pištoljem u ruci, preti menadžeru da sarađuje sa njim, ulazi na jedno mesto sa kog može da viri u sobe.Tamo pronalazi jedan par u krevetu i sklonivši čaršav, shvata da je to njegova supruga sa Alehandrom, svo troje su zapanjeni.

157: Hose Luis, očajan, odvodi Monserat i kaže da mu nije mogla biti neverna, ona kaže da ga želi, ali ga nije volela, međutim, on će je naterati da bude njegova. Viktor kaže Alehandru da ne brine, uprkos svemu Hose Luis voli Monserat, zbog čega ne veruje da bi bio u stanju da joj naškodi. Hosefina ide da traži Dimitria da bi ga obavestila o Monseratinoj situaciji, ali nakon što se ovaj suoči sa Hose Luisom biva udaren, zbog čega mu ona kaže da je bila zabrinuta, a ovaj iskoristi trenutak da je poljubi.

158: Hose Luis odvodi Alehandra u zatvor, zbog čega Monserat odlazi da ga poseti u zatvor i kaže da je spremna da se žrtvuje zbog njega, da bi ga oslobodili. Hosefina provodi noć sa Dimitriom, ali mu kaže da se oseća loše što se to desilo među njima, da shvati da među njima da ne postoji ništa. Marija kaže Adolfu da je ona bila ta koja je rekla Hose Luisu da se Monserat nalazi u krevetu sa Alehandrom, na šta “Škorpion” iznerviran kaže da nije moguće da je uradila to, kako joj je palo na pamet. U međuvremenu, Fabiola nastavlja da veruje da je Monserat bila ta koja je ubila Sandra i ispriča Grasijeli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site