Ukradena ljubav – od 165. do 167. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – od 165. do 167. epizoda

By  | 

Ukradena ljubav – od 165. do 167. epizoda

165: Marija kaže Adolfu da je pitanje sati kad će uhvatiti Pedra. Alehandro kaže Fabioli da je ona jedini lopov, koja je negirala da je otvorila njegov sef da bi uzela poslednji testament i zamenila ga sa lažnim. “Škorpion” preti Grasijeli sa pištoljem u ruci da mu vrati Benhaminov testament i stvari koje je uzela iz Marijinog stana.

166: Grasijela kaže Ameliji da ispriča Fabioli o toj bebici koju je ukrala iz njenog naručja da bi je predala Anastasiji Almonte. Fabiola u suzama pita Grasijelu da li je ona ćerka Benhamina Almontea, ova joj odgovori da je ona njena ćerka. Škorpion traži Pedra i kaže da mu zahvali, jer da nije njega on ne bi imao hrabrosti da završi, kada uperi pištolj u njega i puca.

167: Očajna i puna suza, Grasijela kaže Monserat da ima (Monserat) polusestru i to je Fabiola Guillen. Kapetan Robledo kaže Ezekijelu da ne želi da nastavi da vara Karlotu ili će joj on lično skinuti zavesu sa očiju. Grasijela traži Monserat priliku i ova joj odgovori da odbije Alehandrov predlog i da se odrekne nasledstva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site