Ukradena ljubav – od 171. do 173. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – od 171. do 173. epizoda

By  | 

Ukradena ljubav – od 171. do 173. epizoda

171: Hose Luis kaže Mariji da ima jedan način da dokaže da su ona i Alehandro ljubavnici, ona ga pita kad želi da je Monserat nađe u krevetu sa njim. Laurito kaže Hose Luisu da drugovi ne rade ono što je on uradio a ovaj mu kaže da je slobodan, može da radi šta želi i može ići sa Alehandrom. Sudija kaže Alehandru da povrati svoje ime i svu svoju imovinu, kao gospodin Almonte Domínguez.

172: Marija uverava Alehandra da se nalazi u problemima i kad se ovaj približi da joj pomogne, ona ga udari u glavu. Pošto je Alehandro u nesvesti, Marija iskoristi da ga strpa u svoj krevet i da ga zlostavlja. U tom trenutku uđe Monserat i Marija joj kaže da se gubi, da se gubi, jer su ona i Alehandro ljubavnici.

173: Alehandro dolazi da spasi/oslobodi Monserat, kad Hose Luis i Viktor izađu sa pištoljima u rukama, dok sveštenik Anselmo viče da svi spuste oružje. Hose Luis kaže Monserat da ako je jednom žrtvovao sve zbog njene sreće, sad će sve svoje vreme i svu svoju moć iskoristiti da bi od nje učinio najnesrećnijom ženom na Zemlji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site