Ukradena ljubav – od 174. do 176. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – od 174. do 176. epizoda

By  | 

Ukradena ljubav – od 174. do 176. epizoda

174: Adolfo kaže Ezekijelu da mu ostavi posao, jer će napustiti Agua Azul, ali želi da mu predloži primirje. Kad se nađe na nekom sastanku, Monserat počinje da se žali na bol, pošto će se beba uskoro roditi. Pedros se predstavi na Grasijelino iznenađenje i kaže da je znao da se vratio sa puta i želeo je lično da je pozdravi.

175: Pedro kaže Fabioli da iako ne veruje, njegova situacija je veoma slična, Grasijela, iako je simpatična i zabavna, ne zaslužuje da živi zbog onog što je uradila. Fabiola stiže u kapelu gde se Grasijela moli i kaže da je neće poljubiti i zagrliti, kad se ova okrene, kaže da je znala da će biti puštena na slobodu. Fabiola kaže da više ne veruje u njene laži, dok uperi pištolj u nju.

176: Grasijela se nalazi na podu svoje sobe kad Monserat uđe i viče pitajući je šta je uradila. Nadija krene da legne u svoj krevet, kad podigne čaršav i ugleda desetine škorpija. Pedro kaže Adolfu telefonom da zabeleži taj trenutak u svom sećanju, jer će to biti poslednji put da vidi Hosefinu živu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site