Ukradena ljubav – od 186. do 190. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – od 186. do 190. epizoda

By  | 

Ukradena ljubav – od 186. do 190. epizoda

186: Refuhio ludi kad nađe Erika, Esmeraldinog druga, i suočava se sa njim skoro sa udarcima da mu kaže da se udalji od njegove žene i deteta. Marija ispunjava svoje obećanje, ako nije njen, nije ničiji, daje nešto Alehandru da popije.

187: Monserat kaže Hose Luisu da joj ostavi ćerku i da nastave da pričaju, ali on kaže da Romina ostaje sa njim i tačka. Refuhio kaže Dimitriu da je Ezekijelova sekretarica svratila da im preda jedno pismo, u kome je, verovatno, istina o pravom identitetu Škorpiona. Pedro kaže Viktoru kako misli da će Nadija da reaguje kad sazna da je on spasio život kad je Škorpion pucao.

188: Alehandro zove na telefon Pedra i pita ga šta želi u zamenu da mu kaže gde je Hose Luis. Ovaj odgovori, kada Viktor bude mrtav, reći će mu gde ga je našao. Dajući mu pištolj, Viktor kaže Alehandru da ako će se Pedrove pretnje završiti sa njegovom smrću, neka uradi šta treba da uradi. Esmeralda preda Refuhiu kofer koji joj je ostavio Ezekijel. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site