Umberto ubije Vilijevog ubicu!

Meksicke serije

Andjeo osvete – 27. epizoda – Umberto ubije Vilijevog ubicu!

By  | 

maxresdefaultUmberto ubije Vilijevog ubicu!
Prevod čitateljka Anabela. Hvala. 🙂

Santa oseća da joj se svet ruši pod nogama, nakon što je Santiago izbaci iz njegovog života zauvek. Umberto je pronalazi i upita zašto je pobegla iz bolnice, i došla u delegaciju. Sada pretvorena u Amandu, žena neutešno plače i traži rame svog muža kako bi se utešila.

U vili Kano, Barbara pita svog muža zašto, ako je toliko mrzi, ne ode iz kuće. Odgovor je jednostavan, ne želi da izgubi luksuz i udobnost koju mu pruža novac Gaspara Kano-a.

Sa druge strane, Ortensija je puna žalbi za Artura, zbog njene mržnje vezane za Marinu majku. Konačno, njen sin pukne i počne da viče kako se zbog njene krivice pretvorio u bednika, dao joj je ono što ona želi, jednu suprugu i uskoro će imati i dete, nakon čega on više neće imati šta da joj da.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Jedna od stvari koje najviše bole Arture je to što je njegova majka uvek očekivala da on uradi isto što i njegov pokojni brat. Ortensijino lice bledi, nikada nije čula Artura da tako priča.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site