Umberto ubije Vilijevog ubicu!

Meksicke serije

Andjeo osvete – 27. epizoda – Umberto ubije Vilijevog ubicu!

By  | 

hqdefault

Stiže i noć u Marrero, i u Viktorijinoj kući: Karkos, Patrisio i Ivan sednu da večeraju. To je Patrisiova šansa da kaže policiji da on ima veze sa Viktorijom, anonimni mejlovi koji su stizali, bili su od njega. Viktorija potvrdi istu priču, što izaziva razočarenje u Ivanu. On zgrabi svoje stvari i definitivno napušta kuću.

U Paulinoj kući, ona prebacuje Rikardu što joj ne ostavlja nikakvu poruku, i nestaje po ceo dan. Šofer zgrabi svoje oružje i kaže joj da je samo spavao sa njom kako bi imao svog neprijatelja blizu. Paula shvata da je on bik, ubica njenog brata Vilija. Srećom, ona uspeva da pobegne nakon što mu baci stakleni pehar u lice.

Rikardo nazove Umberta da bi mu zatražio pomoć i novac da pobegne, Paula zna više sada, a policija ga verovatno traži zbog pucanja u kući. Njih dvoje se sastanu na parkingu, i Umberto se reši ubice pucajući mu u grudi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ines se lažno saoseća sa Santinim/Amandinim bolom zbog gubitka deteta. Kasnije promeni svoj glas drage i saosećajne devojke, u glas žene kako bi je upozorila da će je ubiti, ako se približi još jedan korak Santjagu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site