Vampirski dnevnici – 114. i 115. epizoda

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 114. i 115. epizoda

By  | 

capture-20150614-120849 capture-20150614-121045

114. epizoda
I dalje se oporavljajući od toga što je Enzo ubio njegovu devojku Ivy, Stefan opčini svog šefa u auto servisu da mu da nekoliko slobodnih dana tako da ga može uhvatiti. Elena se čini veoma srećna pošto ju je Alaric opčinio da zaboravi Dejmona. Stefan se pojavi na Whitmore koledžu, iznenađujući Elenu, koja je upravo pozvala Liama na žurku. U paralelnoj dimenziji, dok Bonnie i Dejmon raspravljaju misteriozno rešavanje ukrštenice tokom kupovine, još čudnih stvari se desi-hrana nestaje sa polica; vrteška se aktivira; Dejmonov auto se pojavi na parking, sve što dovodi do toga da otkrije nekog po imenu Kai. U drugom svetu, Stefan pokušava da se suoči sa Enzom, ali ga Enzo ometa i ubije lovca na vampire koji ih je pratio u šumu. Kai otkrije da je pratio Bonnie i Dejmona, pre nego što najavi da želi da ubije Dejmona, Dejmon popije gutljaj burbona koji sadrži vrbenu. Bonnie spasi Dejmona obnovivši svoju magiju, i ona i Dejmon uhvate Kaia, koji kasnije prizna da je lažirao pokušaj ubistva Dejmona da bi motivisao Bonnie da povrati svoju magiju. Na večeri, Tripp pokuša da ubode Enza sa špricom puniim vrbene, koji Enzo odgurne, pre nego što ga Stefan probode.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

115. epizoda:
Kad Dejmon i Boni shvate da otkrivanje Dejmonove prošlosti može da im pruži trag za vraćanje kući, Dejmon je primoran da ponovo proživi jedan od najgorih dana u njegovom životu. Nakon nezgodnog susreta sa Džo u bolnici, Alaric zakorači da pomogne Džeremiju da preboli gubitak Boni. U međuvremenu u Savannahu, Stefan pokušava da pokaže Eleni kako je početi ispočetka i stvoriti nov identitet dok se Met koji ništa ne sumnja nađe u uznemirujućoj situaciji kad mu Tripp otkrije mračnu tajnu. Na kraju Stefan, koji očajnički pokušava da povrati neke normalnosti u svom životu, je zapanjen kad se Ivy pojavi kao vampir.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site