Vampirski dnevnici – 116. i 117. epizoda

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 116. i 117. epizoda

By  | 

capture-20150614-122920

116. epizoda:
Kai kaže Boni i Dejmonu da se spreme za pomračenje, da ih to može vratiti kući. Boni ubrzo otkrije da Kai ne zna ništa o čini i ona ga ubije. On nikad nije bio mrtav, ali je trebao Benetovu da mu pomogne da se vrati kući, pa on pokuša da ubije Boni i Dejmona kad su bili blizu da se vrate kući. Dok Boni krvari na podu, Dejmon tuče Kaia, ali Boni koristi svoju magiju da se postara da se Dejmon vrati kući. U međuvremenu, Elena i Liam odlaze na Whitmore koledž lavirint. Dok tu Tajlor slučajno pređe kamionom kroz lavirint jer mu je neko iskočio na sred ulice, pa Elena i Tajlor moraju da se postaraju da niko ne umre jer bi onda aktivirao svoju vukodlavsku kletvu. Stefan kaže Kerolajn da nauči Ivy da bude vampir. Ivy slomi vrat Kerolajn i ode da se nahrani ali ne zna da opčini. Ivy je na kraju zarobljena od strane Tripa. Stefan i Dejmon se ujedine.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

117. epizoda:
Dejmon veruje da ako vidi Elenu, sva njena sećanja u vezi njega će se vratiti, ali Elena ne želi da ga vidi. Alarick pita Elenu da proveri zna li Džo za vampire, i ona otkrije da je Džo veštica i da zna da su Elena i Alarik vampiri. Trip uhvati Dejmona i pokuša da odveze njega i Enza preko granice Mystic Fallsa. Alarik pokuša da zaustavi Tripa da ne pređe granicu, ali on je sam pređe. Dok traži Dejmona, Enza i Alarika, Elena odluči da želi svoje memorije natrag. Kad oni pređu granicu, Enzo, Dejmon i Alarik polako počnu da umiru i magija se skine sa njih. Džo je pratila Alarika i oslobodi ga, ali on se vrati u život kao čovek. Stefan oslobodi Dejmona i Enza i kasnije sretne Kerolajn, koja mu kaže da ne želi da budu prijatelji više. Epizoda se završi tako što se Elena i Dejmon sretnu u njenoj sobi.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site