Vampirski dnevnici - 118. i 119. epizoda

Vampirski Dnevnici

Vampirski dnevnici – 118. i 119. epizoda

By  | 

capture-20150614-163322

118. epizoda:

Damon i Elena pokušavaju da joj povrate pamćenje,međutim bez sreće. Elena odustaje i prelazi granicu,ali je Damon zgrabi na vrijeme tako da ona ne umre. Elena se prisjeća samo djelića,međutim nedovoljno da ponovo voli Damona. Damon odlučuje da pusti Elenu da ide dok je odvodi u njenu spavaonicu. U međuvremenu Stefan i Caroline trebaju da vrate Trippa od Enza prije nego što ljudi  koji žele Trippa nazad ubiju Carolininu majku. Enzo tajno pretvori Trippa u vampira bez znanja Stefana i Caroline. Tripp prelazi Mystic Falls granice i umire dok Caroline vraća majku nazad . Caroline vidi da su povrijedili njenu majku i zajedno sa Stefanom odvodi Sheriff Forbes u bolnicu i dok je čekaju Stefan i Caroline pričaju o tome što je Enzo prije rekao ( da Caroline voli Stefana i kako to on nije primjetio). Oni pričaju i Stefan joj se izvinjava što nije znao što naljuti Caroline. Liam govori Eleni da je blizu da sazna kako se djevojka koja je bila u lavirintu /zbrci oporavila tako brzo što uznemiri Elenu jer je njena krv koja je iscjelila djevojku. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site